Fredags 3 retters menu

Fredag aften på Bybjerggaard Kro og Hotel er en hyggelig oplevelse med god atmosfære i den afslappende rustikke krostue ren bondegaards idyl

Fredagsmenuen på Bybjerggaard er baseret på danske friske råvarer i topklasse tilberedt enkelt og smagsfyldt

Vi kan også tilbyde et spændende bredt vinkort samt tilhørende ølmenu med et væld af specialøl mm.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Bybjerggaard kro og Hotel

Bordbestilling nødvendig på tlf.nr. 4738 4675 eller bybjerggaard@bybjerggaard.com

- større grupper kan spørge på andre dage end fredag.​

Marts menu

3 retters fredagsmenu

Forret:

hj.røget laks med persillecreme, rugbrødsknas, syltet rødløg og friske urter

Hovedret:

Mørt oksekød m. kartoffelgratin, rødbedepure, porre støv og glase

Dessert:

3 slags lækkerier bestående af:

luftig chokoladekage

hj.lavet jordbæris m. brændt hvid chokolade

cremebrulee m. karamel slør 

Pris kr. 295 pr. kuvert

BYBJERGGAARD | SUNDBYLILLEVEJ 42 | 3600 FREDERIKSSUND | TLF.: 47 38 46 75 | BYBJERGGAARD@BYBJERGGAARD.COM