Fredags 3 retters menu

Fredag aften på Bybjerggaard Kro og Hotel er en hyggelig oplevelse med god atmosfære i den afslappende rustikke krostue ren bondegaards idyl

Fredagsmenuen på Bybjerggaard er baseret på danske friske råvarer i topklasse tilberedt enkelt og smagsfyldt

Vi kan også tilbyde et spændende bredt vinkort samt tilhørende ølmenu med et væld af specialøl mm.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Bybjerggaard kro og Hotel

Bordbestilling nødvendig på tlf.nr. 4738 4675 eller bybjerggaard@bybjerggaard.com

- større grupper kan spørge på andre dage end fredag.​

3 retters fredagsmenu

Forret bestående af 4 små tapas anretninger efter kokkens valg.

Hovedret består af kalvemørbrad med sauterede grøntsager, nye kartofler med rosmarin og tilhørende svampe sauce.

Dessert af hvid chokolade mousse med hindbær og pistacie is.

Pris kr. 295 pr. kuvert

BYBJERGGAARD | SUNDBYLILLEVEJ 42 | 3600 FREDERIKSSUND | TLF.: 47 38 46 75 | BYBJERGGAARD@BYBJERGGAARD.COM