Bybjerggaard
April buffet
Hver onsdag, fredag & lørdag
Fra kl. 17:30
Forretter:
Hj. røget laks med rygeostecreme
Toast med mozarella, trøffel og pesto
Hj. bagt surdejsbrød
Hvidvin: Crucillòn, Campo De Borja, 2021, Spanien
Hovedreter:
Kalvetykstegsfilet med
Fyldte Portobello svampe
Glaseret gulerødder med friske urter
Årstidens tærte, Portvins sauce
Spansk Paella med safran, fisk og skaldyr
Rødvin: Chateau Arnaud Jouan, 2019, Cotes De Bordeaux
Desserter:
Rabarber mazarin
Lakrids mousse med hvid chokolade og hindbær
3 slags ost med kiks og syltede nødder
Portvin: Kopke, Fine Tawny, Cedewom, Portugal
Pris:
Menu kr. 375,-
Menu inkl. vinmenu kr. 495,-
-------
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.