Menu kort 2024

Ala carte på buffet

7-retters gourmetbuffet

Hver onsdag, fredag, og lørdag

Fra kl. 17:30

Vælg mellem:

Forret & hovedret: 325 kr.

Hovedret & dessert: 325 kr.

Eller

Hele buffeten: 375 kr.

Marts menu:

Forret:

​Fransk løgsuppe med gratineret crouton

​Tatar med urtemayonnaise og sennepscreme

​​

Hovedret:

Hjertevarmende Tartiflette

Rosa stegt oksemørbrad med morkelsauce

​Indbagt laks i butterdej


Dessert:

​Profiteroles med chokolade

​Tarte Au Citron Meringuée med vaniljeis

Af vine anbefales:

Hvidvin:

Pinot Grigio

kr. 365/flaske

Rødvin:

Chateau Cuvee Prestige Bordeaux

kr. 395 /flaske

Vi håber, du nyder hvert et bid af vores nøje udvalgte retter, som er tilberedt med kærlighed og omtanke for at bringe de fineste smage og aromaer frem.

På Bybjergaard værdsætter vi tradition og innovation lige højt, og vores menu afspejler denne balance, med respekt for årstidens bedste råvarer.

________________________________________________

Børnemenu:

Hjemmelavede kyllingenuggets med pommes frites - pris 99 kr.

Pasta med kødsovs - pris 99 kr.

​ved få gæster forbeholder vi os retten til at servere ved bordet 

dot-1dot-1dot-1dot-1dot-2

Se vores menu, som vi løbende opdaterer på Facebook!

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og konkurrencer m.m.