Påsken 2023​

Åbningstider for, a la carte samt tapas 

Onsdag - lørdag

fra kl. 17:30-21:00​

paaskekylling

Speciel påsketaps kun i uge 14

Skærtorsdag

  • Tærte
  • Suppe
  • Spyd m. ​chorizo, mozzarella og melon
  • Blinis m. rejetatar
  • Vitello tonnato

  • Lever mousse på sprøde croutoner m. cornichoner

  • Panko paneret tigerejer

  • Æg m. citron mayo

  • Parmaskinke

  • Bresaola

  • Arioli

  • Pesto

  • Oliven

  • Hj. bagt surdejsbrød

Pris per. pers. kr. 259,-

Kan også fås som take away torsdag - søndag i uge 14

​​Bordbestilling nødvendig på tlf. 20164675 eller mail - Bybjerggaard@bybjerggaard.com

Speciel a la carte menu i april  ​

Forret

  • Rejetatar - avocado - vagtelæg - citroncreme

Hovedret

  • Stegt lammecoulotte - forårsgrønt - bagte rødløg - løgpure - portvinsglace

Mellemret ​

  • Kokkens udvalg af 3 specielle oste

Dessert

  • Magerens rede - passionsfrugt is - mangoglace

3 retter - 395,-

4 retter - 425,-

​​Bordbestilling nødvendig på tlf. 20164675 eller mail - Bybjerggaard@bybjerggaard.com

Påskefrokost i uge 14

​​Serveres fra onsdag d. 5-9 april. Fra 12-16

Vi serverer lækker små smørrebrød på bordet med en masse lækkerier.

Menuen består af:

  • ​Påske æg med rejer og hjemmelavet mayonnaise.
  • Fiskefilet med remoulade
  • Hjemmelavet hønsesalat med jordskokkechips.
  • Koldrøget laks med røræg
  • Roastbeef med hjemmelavet ristet løg, remoulade, agurkesalat og peberrod.
  • Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål.
    279,- pr. Person.
  • Sild kan tilkøbes for 79,- pr. Person
    ​Christiansøsild -fedt - rugbrød.

Dessert -

  • Hjemmelavet æblekage - hjemmebagte småkager og kaffe. 65,- pr person.
  • 3 slags ost med kompot og hjemmelavet knækbrød 89,- pr person.

​​Bordbestilling nødvendig på tlf. 20164675 eller mail - Bybjerggaard@bybjerggaard.com

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og konkurrencer m.m.