Menu kort 2024

Bybjerggaard

Maj buffet

Hver onsdag, fredag & lørdag

Fra kl. 17:30

​​

Forretter:

Farseret rødspættefilet med dild og lime creme og urter

Carpaccio med høvlet parmesanost olivenolie og flagesalat

Hj. bagt surdejsbrød

​Hvidvin: Crucillòn, Campo De Borja, 2021, Spanien

Hovedretter:

Rosa stegt culotte med timian og rosenpeber

Helstegt kylling med saft og kraft

Årstidens grøntsager

Ratatouille

Tzatziki med hvidløg og græsk yoghurt

Hjemmelavet bearnaise

Kartoffelsalat vendt med vinaigrette og rødløg

Rødvin: Chateau Arnaud Jouan, 2019, Cotes De Bordeaux​

Desserter:

Chokolademousse med råsyltet bær

Appelsintærte med hjemmelavet vaniljeis

​3 slags ost med kiks og rabarberkompot

Portvin: Kopke, Fine Tawny, Cedewom, Portugal​

Pris:

Menu kr. 375,-

Menu inkl. vinmenu kr. 495,-

 

-------

 vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.

Børnemenu:

Hjemmelavede kyllingenuggets med pommes frites - pris 99 kr.

Pasta med kødsovs - pris 99 kr.

​ved få gæster forbeholder vi os retten til at servere ved bordet

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Kro og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale