Vi serverer frokost fra 12.00 - 15.30

Se menu her


Catering / Take away: 2024

Festmenuer

M​in. 8 personer

​​bestilling på mail Bybjerggaard.com eller tlfnr. 20 16 46 75​

1 Forret (fadserveret)

Tapas anretning med sortfodsskinke, bresaola, sorriso, pesto og parmasan flager

Hertil hjemmebagt focaccia og smør

Hovedret (buffet)

Oksecylotte super mør med timian - oksemørbrad + 55,-

Bagte rodfrugter med balsamico, sauteret årstidens grønt med urtergulerødder, rodfrugter

Perlespeltsalat med semidried tomatoes, feta, forårsløg, cherrytomat

Spæde salater med artiskok, oliven, nødder

Små kartofler med smør og rosmarin/hvidløg - flødebagte kartofler

mild pebersauce og Bearnaisecreme

Dessert (fadserveret)

Tiramisu med kakao og chokoladesnirkler på bund af
​ solbærcoulis
​ ​

​Kr. 395,-

​2 Forret (fadserveret)

Røget laks fra egen rygeovn, rygeostcreme, friseesalat og urter. hertil hjemmebagt foccaciabrød og smør

Hovedret ( Buffet)

Krondyrfilet med pommes Dauphinois, ristet svampe,

årstidensgarniture eks. sauteret rodfrugter

grønkålssalat med tranebær, æbler og feta,

perlespelt med abrikos, feta, forårsløg og urter, waldorfsalat

Vildtsauce med enebær og rosmarin eller svampesauce

Dessert (fadserveret)

Gateau Marchel ​med bærcreme og sprød tuiles

Kr. 445,-

​Tapas

Catering / Take away

Min. 2 personer

Tilbydes onsdag-lørdag fra kl. 12.00 til 17.30​ og søndag fra 10.00 til 14.00

Se vores menu, som vi løbende opdaterer på Facebook!

Tapas hele året

Menuen ændrer sig hver måned og skifter efter årets udvalg af friske grønsager samt højtider.Pris kr. 279/ prs.

​dog ikke suppe som catering/take away

Oktober menu:

Hovedret

​græskarsuppe med chili
Bruchetta med svampe
​Årstidens grønt

risotto friteret med basalikum mayo
mørt Oksekød med rødløg
​Foccacia med flagesalt
​spinatroulade med tun/capers creme
Sweet potator med feta

​sprød rugbrød med laks
Parmaskinke med parmasan
gode oste med druer
Hjemmelavet pesto
Oliven
Hjemmebagt surdejsbrød

​ Bestilling på tlfnr. 20164675 eller bybjerggaard@bybjerggaard.com

Husk vi leverer også menuen lige til døre ​


Menuen varierer hver måned. Følg os på Facebook

Bybjerggaards Luksusplatte

Catering / Take away

Min. 2 personer​

​bestilling på mail Bybjerggaard.com eller tlfnr. 20 16 46 75​

​Karrysild & marineret Sild - sprødstegt Rødspætte filet med remolade og citron - Æg med hjemmerørt mayo og rejer -hjemmerøget laks med urtecreme - Hjemmelavet hønsesalat med jordskokkechips og urter - Lun leverpostej med bacon/stegte svampe og hjemmesyltede rødbeder - 2 slags oste med sylt og knækbrød

Hjemmebagt brød og smør og fedt

kr. 195,-

​Mad ud af huset fra Bybjerggaard

​Praktiske oplysninger

i forbindelse med mad ud af huset fra restaurant Bybjerggaard.

Ønsker du at holde festen i hjemlige omgivelser, tilbyder vi vores Diner Transportable.

Forretten  leveres på engangsfade/skåle lige til at sætte på bordet eller buffeen Brødet skæres. Det lune leveres i varmekasser​ (kødet skæres) og anrettes. Desserten leveres på engangsfade/skåle lige til at sætte på bordet eller buffeen. Du skal blot slappe af og hygge dig med dine gæster.

 Maden er  klar til servering, og vi anbefaler at du spiser maden straks efter afhentning eller levering. Skal du først spise din mad senere, anbefaler vi, at du sætter det kolde på køl og lader det varme stå i varmekasse max. 1 ½ time. 

Ved modtagelse eller så snart du er kommet hjem med maden tjek at alt maden er med. Hvis  der  mod forventning  er fejl eller mangler, beder vi dig straks   ringe til os på tlfnr. 20164675. 

Vi har markeret på de retter, som er specielle i forhold til eventuelle allegener.  Skulle der være spørgsmål eller andet, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på, at menuen bliver serveret i engangsemballage, men der kan være nogle varmekasser/kasser, vi gerne vil have retur. Der kan også være betalt depositum for kasser. Kasserne skal leveres  tilbage til Bybjerggaard kro og hotel i vores åbningstid inden for max. 5 dage, hvorefter depositum betales tilbage. 

God fornøjelse & velbekommen

Levering af mad 

under 10 km 250,- over 20 km 500,- dog max 40 km.

antal couv. angives endeligt senest 8 dage før dit festarrangement.

Betaling:

 

Afregning ved levering af maden. Vi modtager Dankort, Master Card eller  Mobilpay.

Afbestillingsregler:

Mindre en 14 dage før den bestilte mad  leveringsdato beregnes 50 % af den samlede bekræftede pris.

Mindre en 1 uge gør den bestilte mad leveringsdato  beregnes 75 % af den samlede bekræftede pris.

Vi tager forbehold for ændringer, prisstigniger samt trykfejl

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

hotel og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale