Restaurant - med plads til at dine smagsløg vil trives​

​Leder du efter en charmerende, autentisk kro beliggende i idylliske, landlige omgivelser? På Bybjerggaard i Frederikssund nær Hillerød og Jyllinge, finder du ægte krostemning og masser af hjerterum til gode oplevelser.

Bybjerggaard tilbyder fantastiske fester/bryllupper i vores flotte land idylliske selskabslokaler, vi har forskellige størrelses sale med plads til 90 gæster med fuld overnatning,

​Autentiske retter - tilberedt helt fra bunden

​​Vi elsker god, velkomponeret mad – og så elsker vi at tilberede den selv. På vores kro er retterne enkle, rustikke og tilberedt perfekt efter alle kunstens regler.

​Alle ingredienser er nøje udvalgt og tilsat med kærlig hånd. Stegene er lidt saftigere, bollerne bedre og isen lidt mere italiensk, når vi selv tilbereder det hele fra bunden.

Vores kro er åben for selskaber, kurser og udflugter

Vi afholder også mange forskellige selskaber i forskellige størrelser, i vores stemningsmættede lokaler med åbne ildsteder. Her er der naturligvis rigtig mange muligheder for at ramme lige præcis jeres ønsker. Læs mere om selskaber her.

​Bestil bord på vores hyggelige kro​

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om det gælder en konkret bookning eller en uforpligtende forespørgsel. Ring til vores kro for yderligere information og bordbestilling på telefon 2016 4675


​Du kan også skrive til vores e-mail bybjerggaard@bybjerggaard.com​, hvis du har en forespørgsel eller spørgsmål. Vi glæder os til at forkæle dig på vores kro.

Vores kro og restauration lukker på hverdage kl. 23:00 - medmindre andet er aftalt.

​Vi glæder os til at byde jer velkommen på Bybjerggaard - vi har dejlige rammer og fantastisk dygtige medarbejdere, der alle er klar til at yde den bedste service for netop jer.​

OBS: Bordbestilling nødvendig.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Kro og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale