Vi serverer frokost fra 12.00 - 15.30

Se menu her


Menu kort 2025

Bybjerggaard

7 – retters  efterårs - menu på buffet

Hver onsdag, fredag og lørdag

Fra kl. 17:30


​Forret:
Muslingesuppe
​ ​Marineret laks m. citrongræs og ingefær

​Hvidvin -organic Piqueras fra Spanien.
Hovedret:
Angus okseculotte – Fetatærte – Citronkartofler – Fyldte grøntsager ​​
​Årstidens sprøde grøntsager
​Svampe risotto
​ Fish and chips m. hj. Lavet Tatar sauce

Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, Cotes de Bordeaux

Dessert:
Æblemazarin m. crumble
​ Dessert efter kokken valg
​Hj. lavet italiensk is
​Ostefad m. blandede oste – vindruer – kiks

Pris:

7 retters Menu kr. 375,-

Menu incl. Vin menu kr. 495,-

Børnemenu

Børn under  12 år buffet til ½ pris.

kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt

kr. 99-

Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs

kr. 79,- ​

​ 

Tilvalg:

Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-

vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.

Børnemenu:

Hjemmelavede kyllingenuggets med pommes frites - pris 99 kr.

Pasta med kødsovs - pris 99 kr.

​ved få gæster forbeholder vi os retten til at servere ved bordet

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

hotel og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale