Bybjerggaard
7 – retters oktober menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Laksetatar med peberrodsmousse og friske urter
Svampe ala creme, med sprød crouton
Hvidvin – Spanien Organic Piqueras
Hovedret:
Saftig smør mør oksefilet med græskartærte, sprødstegt røsti af kartoffel hertil mild pebersauce
Samt udvalg af årstidens sprøde salater
Dagens fangst med stegt spidskål, ristet kerner , ærtepurè hertil sauce Beurre Blanc
Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, cotes de Bordeaux
Dessert:
Surprice æbledessert med nyhøstede æbler fra egen æblehave
Vandbakkelser med vaniljecreme og hjemmelavet chokoladeis
Dessertvin – Portvin – Kopke, Fine Taway, codewon
Ostefad med blandede oste, syltede nødder og kiks
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt
kr. 89,-
kødsovs med pasta og gnavegrønt
kr. 89,-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 59,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.