Bybjerggaard
7 – retters marts menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Krustade med høns i asparges.
Rejecocktails med frisk spinat og dressing- hertil hj. bagt
surdejsbrød
Hvidvin – Spanien Organic Piqueras
Hovedret:
Langtidsstegt oksebryst med peberrodssauce
små kartofler, bagte rodfrugter med timian
årstidens sprøde salater
Dansk bøf med bløde løg, stegte svampe og persille
Dagens fangst med garniture
Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, Cotes de Bordeaux
Dessert:
Citronfromage med flødeskum og chokolade spåner
Æblekage med æbler fra egen have
Hjemmelavet is
Ostefad med blandede oste hj. lavet æblesmør og kiks
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt
kr. 89,-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 59,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.