Bybjerggaard
7 – retters sommer menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Vitello Tonnato med kalvekød - cremet tunmayo - kapers - sprøde radiser
Carpaccio med tomat - mozzarella - olivenolie - frisk basilikum. hertil hj. bagt
surdejsbrød
Hvidvin – Spanien Organic Piqueras
Hovedret:
mør Kalvetyksteg - Ramsløgspesto - nye danske kartofler -
grillede sommer grønt
Arstidens sprøde salater
Frisk cremet pasta - parmesan paneret rokkedahl kylling bryst - friske salvie
Polenta med svampe - cremet dansk blåskimmelost
Grillet/stegt hvidfisk med brunet smør - syltet agurk - nye springløg
Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, Cotes de Bordeaux
Dessert:
Lemon Posset silkeblød creme - hvid chokoladecrumble - frisk mynte
Hjemmelavet italiensk is med rabarberkompot
Ostefad med blandede oste - vindruer og kiks
kokkens valg af dessert
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt
kr. 89,-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 59,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.