Menu kort 2021

Ala carte

Forret:

Hjemmerøget laks – rygeostecreme – frisée – jordskokkechips – friske urter kr. 89,-

Rejecocktail – sprød salat – urter – chips 89,-

Carpaccio – saltmandler – trøffelolie – rucola- parmasan 109,-

Hovedret:

Peberbøf af okse mørbrad – madagaskar peber sc. – små stegte kartofler 239,-

Ribeye steak- bagt selleri  – løgpuré – bearnaise sc. 239,-

Wienerschnitzel – brasede kartofler - sky sc. – ærter - wienerdreng 189,-   

Krondyr filet – kål –  gulerødder – tranebær - små kartofler - portvin sauce 219,-

Dagens fisk, skindstegt – springløg – cremet kartoffel –  gulerødder - riesling sc. 229,- 

Ost:

Udvalg af 3 danske og franske oste – abrikos i rosmarin og appelsin – hj.l. knækbrød 95,-

​Dessert:

​Fransk citrontærte - med brændt marengs - hjemmelavet ingefæris 95,-

Hj.l. cremebrulée – sorbet – friske bær 85,-

Gateau Marcel-vaniljeis - Bærkompot 95,-

3 slags is, chefs choice 75,-

dot-1dot-1dot-1dot-1dot-2

Se vores menu, som vi løbende opdaterer på Facebook!

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og konkurrencer m.m.

Bybjerggaard | Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund | Tlf.: 2016 4675 | Send en e-mail