​​

A la carte / Forretter:Hj.røget laks m. rygeostecreme, rugbrødsknas og friske urter 

kr. 79,-

Rejecocktail, Thousand Island dressing, asparges/friske urter

kr. 85,-

Tatar på ristet rugbrød, estragon mayo og fritterede jordskokker 

kr. 99,-

Carpaccio med trøffel olie, frisk ruccola og høvlet parmasan 

kr. 89,-

A la carte / ​Hovedretter:

Hvidvinsdampet muslinger med pommesfrites og aioli

kr. 119,-

Laksefilet med sauteret spinat, årstidens garniture og citron sauce

kr. 169,-

​Pasta med tigerrejer med hvidløg og persille

kr. 119,-

Bybjerggaard steak, 200 gram, m/pebersauce, små kartofler eller grovfritter og årstidens garniture       

kr. 229,-

Oksemørbrad, 200 gram med hjemmepisket bearnaise sauce, grovfritter 

og årstidens garniture​                                                                                   

kr. 239,-

​​

Klassisk mørbradgryde med bacon og cocktailpølser, hertil grov mos

kr. 169,-                         


Wienersnitzel serveres med ærter, brasede kartofler og sky sauce                 

kr. 179,-

A la carte / Desserter:

Belgiske vafler m. hj.lavet vaniljeis, chokolade sauce og mandelknas 

kr. 75,-

Desserttallerken m.Creme Brulee, Chokoladekage og hj.lavet is

kr. 95,-

Isdessert m. hj.lavet vanilje, kirsebær og pistace is ​​ 

kr. 65,-

Chokoladekage, Gateau Marcel, m. vanilieis  

kr. 75,-

Blødende chokoladehjerte, m. bærkompot og hj.lavet vanilieis

kr. 95,-


Gl. dags æblekage 

kr. 45,-

Hjemmelavet Cheese cake m.årstidens topping

kr. 65,-

Ostetallerken m. 3 modne oste, hertil årstidens kompot og

hj.bagt knækbrød 

kr. 75,-

Serveres fra kl. 1730.

A la carte / 3-retters menuer:

Menu 1, Klassisk -

Rejecocktail med thousand Island dressing, asparges og friske krydderurter

Bøf Bearnaise med grov fritter og årstidens garniture

Islagkage med hindbær coulis

kr. 295,-

Menu 2, Forår/sommer - (fra 1/3 frem til og med 31/8)

​Kammusling og asparges med citron creme og friske urter

Laks med sauteret spinat, årstidens garniture og citron sauce 

Rabarber suppe med hj.lavet vanilieis pyntet med frisk mynte

kr. 295,-

Menu 2, Efterår/Vinter (minimum 2 personer i perioden fra 1/9-29/2)

​Græskar suppe m/ristede græskarkerner og syltet rød chili 

Krondyrfilet og confiterede andelår m. små kartofter og stegte æbler med honning og timian, waldorfssalat og vildt sauce 

Citrontærte med brændt marengs

kr. 295,-

Ovenstående serveres fra kl. 1730 - Husk bordbestilling.

Børnemenu:

Pasta med bolognese   

kr. 69,-

Fiskefilet med grovfritter

kr. 69,-

Vanilieis med flødeskum og chokolade sauce

kr. 45,-

Pandekage med vanilieis og chokoladesauce

kr. 59,-

Børnemenuer serveres fra kl. 1200 - 2100.

Drikkevarer​

Carlsberg flaske sodavand 0,25​

kr. 25,-​​

Fadøl, Tuborg Classic, 0,33 cl​

kr. 35,-​

FUR Specialøl - diverse, 0,50 cl

kr. 75,-

Husets rødvin

kr. 230,-

Husets hvidvin

kr. 220,-

Vi har øvrige vine fra alverdens spændende vin lande.

Fra kr. 245,-

Husets Portvin og dessertvin 2 cl

kr. 25,-

Spiritus 2 cl

kr. 30,-

Almindelig kaffe og the

kr. 35,-

Cappucino og Cafe Latte

kr. 45,-

Espresso

kr. 35,-

Husets velkomstdrink​

kr. 35,-

Champagne, Koptec, Russisk, semi dec classic, 75 cl​​​

kr. 270,-

Champagne, Moet & Chandon, Brut Imperial Champagne,

Kr. 825,-

Ovenstående er blot et lille simpelt udpluk fra vores drikkevarer/vinkort mm.

​​​

​​




dot-1dot-1dot-1dot-1dot-2

Se vores menu, som vi løbende opdaterer på Facebook!

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og konkurrencer m.m.

Bybjerggaard | Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund | Tlf.: 2016 4675 | Send en e-mail