​​

A la carte / Forretter:

Hj.røget laks m. rygeostecreme, rugbrødsknas og friske urter 

kr. 79,-

Rejecocktail, Thousand Island dressing, asparges/friske urter

kr. 85,-

Tatar på ristet rugbrød, estragon mayo og fritterede jordskokker 

kr. 99,-

Carpaccio med trøffel olie, frisk ruccola og høvlet parmasan 

kr. 89,-

A la carte / ​Hovedretter:

Hvidvinsdampet muslinger med pommesfrites og aioli

kr. 119,-

Laksefilet med sauteret spinat, årstidens garniture og citron sauce

kr. 169,-

​Pasta med tigerrejer med hvidløg og persille

kr. 119,-

Bybjerggaard steak, 200 gram, m/pebersauce, små kartofler eller grovfritter og årstidens garniture       

kr. 229,-

Oksemørbrad, 200 gram med hjemmepisket bearnaise sauce, grovfritter 

og årstidens garniture​                                                                                   

kr. 239,-

​​

Klassisk mørbradgryde med bacon og cocktailpølser, hertil grov mos

kr. 169,-                         


Wienersnitzel serveres med ærter, brasede kartofler og sky sauce                 

kr. 179,-

A la carte / Desserter:

Belgiske vafler m. hj.lavet vaniljeis, chokolade sauce og mandelknas 

kr. 75,-

Isdessert m. hj.lavet vanilje, kirsebær og pistace is ​​ 

kr. 65,-

Chokoladekage, Gateau Marcel, m. vanilieis  

kr. 75,-

Blødende chokoladehjerte, m. bærkompot og hj.lavet vanilieis

kr. 95,-


Gl. dags æblekage 

kr. 45,-


Ostetallerken m. 3 modne oste, hertil årstidens kompot og

hj.bagt knækbrød 

kr. 75,-

Serveres fra kl. 1730. Husk bordbestilling.

A la carte / 3-retters menuer:

Menu 1, Klassisk -

Rejecocktail med thousand Island dressing, asparges og friske krydderurter

Bøf Bearnaise med grov fritter og årstidens garniture

Islagkage med hindbær coulis

kr. 295,-

Menu 2, Forår/sommer - (fra 1/3 frem til og med 31/8)

​Kammusling og asparges med citron creme og friske urter

Laks med sauteret spinat, årstidens garniture og citron sauce 

Rabarber suppe med hj.lavet vanilieis pyntet med frisk mynte

kr. 295,-

Menu 3, Efterår/Vinter (minimum 2 personer i perioden fra 1/9-29/2)

​Græskar suppe m/ristede græskarkerner og syltet rød chili 

Krondyrfilte og confiterede andelår m. små kartofter og stegte æbler med honning og timian, waldorfssalat og vildt sauce 

Citrontærte med brændt marengs

kr. 295,-

Søndagsmenu - Stegt flæsk med persillesovs ad libitum eller smørstegt rødspætte. Dessert - Gammeldags Æblekage.

Kr. 179,-

Ovenstående serveres fra kl. 1730 - Husk bordbestilling.

Børnemenu:

Pasta med bolognese   

kr. 69,-

Fiskefilet med grovfritter

kr. 69,-

Vanilieis med flødeskum og chokolade sauce

kr. 45,-

Pandekage med vanilieis og chokoladesauce

kr. 59,-

Børnemenuer serveres fra kl. 1200 - 2100.

Italiensk 5-retters menu (minimum 2 personer) -

Tomatsuppe

Bresaola med rucola og parmasan

Ravioli med Ricotta og Valnød sauce

Kylling fyldt med spinat og citron sauce

Tiramisu

Italiensk menu serveres fra og med den 5. august 2020 fra kl. 1730 - Husk bordbestilling.

Kr. 295,- pr. person

Drikkevarer​

Carlsberg flaske sodavand 0,25​

kr. 25,-​​

Fadøl, Tuborg Classic, 0,33 cl​

kr. 35,-​

FUR Specialøl - diverse, 0,50 cl

kr. 75,-

Husets rødvin

kr. 230,-

Husets hvidvin

kr. 220,-

Vi har øvrige vine fra alverdens spændende vin lande.

Fra kr. 245,-

Husets Portvin og dessertvin 2 cl

kr. 25,-

Spiritus 2 cl

kr. 30,-

Almindelig kaffe og the

kr. 35,-

Cappucino og Cafe Latte

kr. 45,-

Espresso

kr. 35,-

Husets velkomstdrink​

kr. 35,-

Champagne, Koptec, Russisk, semi dec classic, 75 cl​​​

kr. 270,-

Champagne, Moet & Chandon, Brut Imperial Champagne,

Kr. 825,-

Ovenstående er blot et lille simpelt udpluk fra vores drikkevarer/vinkort mm.

​​​

​​




dot-1dot-1dot-1dot-1dot-2

Se vores menu, som vi løbende opdaterer på Facebook!

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og konkurrencer m.m.

Bybjerggaard | Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund | Tlf.: 2016 4675 | Send en e-mail