​​

A la carte / Forretter:

Hj.røget laks m. rygeostecreme, rugbrødsknas og friske urter 

kr. 79,-

Grillet Jomfruhummer med aioli

kr. 119,-

Tatar på ristet rugbrød, estragon mayo og fritterede jordskokker 

kr. 99,-

Carpaccio med trøffel olie, frisk ruccola og høvlet parmasan 

kr. 89,-

A la carte / ​Hovedretter:

Hvidvinsdampet muslinger med pommesfrites og aioli

kr. 119,-

Laksefilet med sauteret spinat, årstidens garniture og citron sauce

kr. 169,-

​Pasta med tigerrejer med hvidløg og persille

kr. 119,-

Pasta Carbonada

kr. 119,-

Oksemørbrad steak, 200 gram, med skysauce og årstidens garniture       

kr. 229,-

Oksemørbrad, 200 gram med hjemmepisket bearnaise sauce, rosmarin 

frites og årstidens garniture​                                                                                   

kr. 229,-

​​

Klassisk mørbradgryde med bacon og cocktailpølser, hertil grov mos

kr. 169,-                         


Wienersnitzel serveres med ærter, brasede kartofler og sky sauce                 

kr. 179,-

A la carte / Desserter:

Belgiske vafler m. hj.lavet vaniljeis, chokolade sauce og mandelknas 

kr. 75,-

Isdessert m. hj.lavet vanilje, kirsebær og pistace is ​​ 

kr. 65,-

Chokoladekage m. vanilieis og knas 

kr. 75,-


Gl. dags æblekage 

kr. 45,-


Ostetallerken m. 3 modne oste, hertil årstidens kompot og

hj.bagt knækbrød 

kr. 75,-

Serveres fra kl. 1730. Husk bordbestilling.

A la carte / 3-retters menuer:

Menu 1, Klassisk -

Rejecocktail med thousand Island dressing, asparges og friske krydderurter

Bøf Bearnaise med grov fritter og årstidens garniture

Islagkage med hindbær coulis

kr. 295,-

Menu 2, Forår/sommer -

​Kammusling og asparges med citron creme og friske urter

Laks med sauteret spinat, årstidens garniture og safran sauce 

Rabarber suppe med hj.lavet vanilieis pyntet med frisk mynte

kr. 295,-

Menu 3, Sommergrill (minimum 2 personer)-

​Lille snack bestående af cashewnødder og oliven 

Grillet nakkekotelet, grillet bøf og grillpølse med nye kartofler og

krydderurtesmør samt tzatziki og sommersalat 

Hj. lavet is med friske sommerbær og flødeskum 

kr. 295,-

Ovenstående serveres fra kl. 1730 - Husk bordbestilling.

Børnemenu:

Pasta med bolognese   

kr. 69,-

Fiskefilet med pommesfrites

kr. 69,-

Vanilieis med flødeskum og chokolade sauce

kr. 45,-

Pandekage med vanilieis

kr. 59,-

Børnemenuer serveres fra kl. 1200 - 2100.

dot-1dot-1dot-1dot-1dot-2

Se vores menu, som vi løbende opdaterer på Facebook!

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og konkurrencer m.m.

Bybjerggaard | Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund | Tlf.: 2016 4675 | Send en e-mail