Bybjerggaard
7 – retters efterårs - menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Muslingesuppe
Marineret laks m. citrongræs og ingefær
Hvidvin -organic Piqueras fra Spanien.
Hovedret:
Angus okseculotte – Fetatærte – Citronkartofler – Fyldte grøntsager
Årstidens sprøde grøntsager
Svampe risotto
Fish and chips m. hj. Lavet Tatar sauce
Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, Cotes de Bordeaux
Dessert:
Æblemazarin m. crumble
Dessert efter kokken valg
Hj. lavet italiensk is
Ostefad m. blandede oste – vindruer – kiks
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt
kr. 99-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 79,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.