Menu kort 2024

Bybjerggaard

7-retters April menu al a carte på buffet

Hver onsdag, fredag, og lørdag

Fra kl. 17:30

​​

Forretter:

Hj. røget laks med rygeostecreme

Toast med mozarella, trøffel og pesto

Hj. bagt surdejsbrød

​Hvidvin: Crucillòn, Campo De Borja, 2021, Spanien

Hovedreter:

Kalvetykstegsfilet med

Fyldte Portobello svampe

Glaseret gulerødder med friske urter

Årstidens tærte, Portvins sauce

Spansk Paella med safran, fisk og skaldyr

Rødvin: Chateau Arnaud Jouan, 2019, Cotes De Bordeaux​

Desserter:

Rabarber mazarin

Lakrids mousse med hvid chokolade og hindbær

​3 slags ost med kiks og syltede nødder

Portvin: Kopke, Fine Tawny, Cedewom, Portugal​

Pris:

Menu kr. 375,-

Menu inkl. vinmenu kr. 495,-

 

-------

 vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.

Børnemenu:

Hjemmelavede kyllingenuggets med pommes frites - pris 99 kr.

Pasta med kødsovs - pris 99 kr.

​ved få gæster forbeholder vi os retten til at servere ved bordet

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Kro og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale