Bybjerggaard
7 – retters ala. carte vintermenu -
på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Trøffel suppe
Hj. røget laks med dildcreme
Hvidvin - Leonardo - Chardonny/ Trebbiano fra Italien
Hovedret:
Krondyr kølle fra kong Frederiks jagt i Gribskov – Knuste kartofler – Stegt græskar med feta og persille
Årstidens sprøde grøntsager -
Perlebyg salat - vildt sauce
Øl marineret Spareribs - stegt/brændt spidskål - bagte rødbeder m. timian
Rødvin – Sangiovese Leonardo - Italien
Dessert:
Panna Cotta m. Karamelsauce
Crepes Suzette med appelsincreme
Hj. lavet italiensk is
Ostefad m. blandede oste – vindruer – kiks
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,- bestående af 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med Pommesfrits, salat Mayo, Ketshup og gnavegrønt
kr. 99-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 79,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 125,-
Vi skifter menu , se facebook for denne mdr.