Bybjerggaard
Sommerbuffet juni/juli
Hver onsdag, fredag & lørdag
Fra kl. 17:30
Forretter:
Forfriskende gazpacho suppe med sprøde rugbrødchips
Delikat lakserulle med cremet peberfrugtmousse og friske urter
Hj. bagt surdejsbrød
Hvidvin: Crucillòn, Campo De Borja, 2021, Spanien
Hovedretter:
Ristet hvidfisk serveret med sommergrønt og hjemmelavet aioli
Nye, danske kartofler drysset med frisk persille og havsalt
Klassisk salat Niçoise med en sommerlig twist
Luftig spinatsoufflé
Panchetta med sprød svær og aromatisk madeira sauce
Rødvin: Chateau Arnaud Jouan, 2019, Cotes De Bordeaux
Desserter:
Fløjlsblød lavendel crème brûlée med sprød karamel
Traditionel rødgrød med fløde, frisk mynte og brændt hvid chokolade
Portvin: Kopke, Fine Tawny, Cedewom, Portugal
Pris:
Menu kr. 375,-
Menu inkl. vinmenu kr. 495,-
-------
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.