Vi serverer frokost fra 12.00 - 15.30

Se menu her


Menu kort 2026

Bybjerggaard

7 – retters   ala. carte vintermenu -

på buffet

Hver onsdag, fredag og lørdag

Fra kl. 17:30


​Forret:
​Trøffel suppe
​ ​Hj. røget laks med dildcreme

​Hvidvin -  Leonardo - Chardonny/ Trebbiano fra Italien

Hovedret:
​Krondyr kølle fra kong Frederiks jagt i Gribskov  – Knuste kartofler  – Stegt græskar med feta og persille​​
​Årstidens sprøde grøntsager -  
​Perlebyg salat - vildt sauce
Øl marineret​ Spareribs - stegt/brændt spidskål - bagte rødbeder m. timian

Rødvin – Sangiovese Leonardo - Italien

Dessert:
Panna Cotta m. Karamelsauce

​​Crepes Suzette med appelsincreme

​Hj. lavet italiensk is

​​Ostefad m. blandede oste – vindruer – kiks

Pris:

7 retters Menu kr. 375,-

Menu incl. Vin menu kr. 495,- bestående af 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin

Børnemenu

Børn under  12 år buffet til ½ pris.

kylling nuggets med Pommesfrits, salat Mayo, Ketshup og gnavegrønt

kr. 99-

Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs

kr. 79,- ​

​ 

Tilvalg:

Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 125,-

Vi skifter menu , se facebook for denne mdr.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

hotel og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale