Overnatning i hyggelige omgivelser tæt på gode attraktioner

Leder du efter muligheden for overnatning? Hos Bybjerggaard byder vi på hyggelige værelser i dejlige omgivelser på vores hotel, som er indrettet i en bondegård. Vi har også et mindre bed and breakfast, hvis du kan dele toilet med et andet værelse.

Vores kro og hotel ligger tæt på Frederikssund, og vi er i en overskuelig afstand fra bl.a. Farum, Hillerød og mange andre byer i det naturskønne Nordsjælland.

Mulighed for overnatning i familie værelse eller enkeltværelse

Vores hotelafdeling og bed and breakfast-afdeling har en samlet sengekapacitet på 90 senge, så der er masser af plads, hvis I skal holde et selskab.

Der er mulighed for morgenmad og brunch på vores spisested, og restauranten er åben torsdag og fredag fra kl. 17.00 ved forudbestilling.​

Vi tilbyder forskellige hotelværelser, og du kan f.eks. vælge et familie værelse eller et enkeltværelse med TV og Wi-Fi. Det er muligt at medbringe sin egen autocamper, hvis man ønsker en billig overnatning til blot kr. 95,- pr. person

Bybjerggaard er i det hele taget en oplagt mulighed, hvis du leder efter en hyggelig og uformel overnatningsmulighed, som ligger i nærheden af flere attraktioner. Du kan tjekke ind fra kl. 15, og du skal tjekke ud inden kl. 09.00 – eller kl. 10.30 i weekenden.


Ring gerne til os for at bestille et værelse allerede i dag

Du er velkommen til at reservere et eller flere værelser på telefon 2016 4675. Du kan også skrive til os på e-mail bybjerggaard@bybjerggaard.com.

Hotelpriser

Dobbeltværelse med morgenmad 2 personer​

895,-

Enkeltværelse med morgenmad 1 person

695,-

Ekstraopredninger pr. person incl. morgenmad

295,-

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Kro og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale