mandag d. 10 november fra kl. 12.00 - 2100
Mortens aftens menu
	
	Koldrøget laks på en bund af røsti med urtecreme, frisee salat og friske urter
	Hertil hjemmebagt surdejsbrød.
	
	Gammeldags Andesteg med hvide- og sukkerbrunede kartofler, hjemmelavet rødkål, waldorfsalat, stegte æbler
	med honning og timian. Hertil gammeldags andesauce og ribsgele
	
	Æblemazarin kage med hjemmelavet vaniljeis og luftig kanelcreme.
	
	Vinmenu
	1 glas hvidvin Pinot Grigio, De Stefani, Italien
	' 1 glas rødvin Chateau Arnaud Jouan 2019 , Cotes De Bordeaux
	1 glas portvin, Cedovim Tawny Portugal
	
	Pris pr. person kr. 395,- Inklusiv vin menu kr. 495,-
	
	
	Bordbestilling på mails Bybjerggaard@Bybjerggaard.com eller tlfnr. 20164675
	Vi glæder os til at byde jer velkommen til en rigtig hyggelig Mortens Aften.