Bybjerggaard
Maj buffet
Hver onsdag, fredag & lørdag
Fra kl. 17:30
Forretter:
Farseret rødspættefilet med dild og lime creme og urter
Carpaccio med høvlet parmesanost olivenolie og flagesalat
Hj. bagt surdejsbrød
Hvidvin: Crucillòn, Campo De Borja, 2021, Spanien
Hovedretter:
Rosa stegt culotte med timian og rosenpeber
Helstegt kylling med saft og kraft
Årstidens grøntsager
Ratatouille
Tzatziki med hvidløg og græsk yoghurt
Hjemmelavet bearnaise
Kartoffelsalat vendt med vinaigrette og rødløg
Rødvin: Chateau Arnaud Jouan, 2019, Cotes De Bordeaux
Desserter:
Chokolademousse med råsyltet bær
Appelsintærte med hjemmelavet vaniljeis
3 slags ost med kiks og rabarberkompot
Portvin: Kopke, Fine Tawny, Cedewom, Portugal
Pris:
Menu kr. 375,-
Menu inkl. vinmenu kr. 495,-
-------
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.