Vi serverer frokost fra 12.00 - 15.30

Se menu her


Menu kort 2024

Bybjerggaard

7 – maj menu på buffet

Hver onsdag, fredag og lørdag

Fra kl. 17:30

Forret:

Blinis m. creme fraiche rødløg og rogn

Laksetatar m. sprødt rugbrød

Hvidvin -organic Piqueras fra Spanien.

Hovedret:

Langtidsstegt kornfodret okse, spinattærte, hertil forårsgrønt og bearnaise

Bagt selleri m. salvie hertil purløgsmayo og syltede kejserhatte

Brioche slider m. dansk kylling, garlic og lemon mayo og syltede rødløg

Dagens fangst hertil forårsgrønt

Rødvin – Chateau Arnaud 2019, Cotes de Bordeaux

Dessert:

Rabarber mazarin

kokkens valg af dessert

Hj. lavet italiensk is - bærkompot

Ostefad m. blandede oste – vindruer – kiks

Pris:

Menu kr. 375,-

Menu incl. Vin menu kr. 495,-

1 glas rødvin og 1 glas hvidvin

Tilvalg:

Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-

 vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.

Børnemenu:

Hjemmelavede kyllingenuggets med pommes frites - pris 99 kr.

Pasta med kødsovs - pris 99 kr.

​ved få gæster forbeholder vi os retten til at servere ved bordet

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

hotel og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale