Bybjerggaard
7 – retters august menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Flamberet tigerrejer m. pernot, skilt kærnemælk-sauce og urter
Charcuterie bræt m. div. lækkerier
Hvidvin – Italien, De Stafani, Pinot grigio
Hovedret:
Langtidsstegt okseculotte m. årstidens grøntsager, hj. lavet grov-fritter, rødvinssauce og melonsalat m. feta
Skinstegt laks m. flødesauteret spinat
Sprøde grøntsags quiche m. parmasan
Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, cotes de Bordeaux
Dessert:
Cheesecake m. jordbær
Rabarbertærte m. marcipan og brændt hvis chokolade
Dessertvin – Portvin – Kopke, Fine Taway, codewon
Pris:
Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.