Bybjerggaard
7 – maj menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Blinis m. creme fraiche rødløg og rogn
Laksetatar m. sprødt rugbrød
Hvidvin -organic Piqueras fra Spanien.
Hovedret:
Langtidsstegt kornfodret okse, spinattærte, hertil forårsgrønt og bearnaise
Bagt selleri m. salvie hertil purløgsmayo og syltede kejserhatte
Brioche slider m. dansk kylling, garlic og lemon mayo og syltede rødløg
Dagens fangst hertil forårsgrønt
Rødvin – Chateau Arnaud 2019, Cotes de Bordeaux
Dessert:
Rabarber mazarin
kokkens valg af dessert
Hj. lavet italiensk is - bærkompot
Ostefad m. blandede oste – vindruer – kiks
Pris:
Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
1 glas rødvin og 1 glas hvidvin
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.