Menu kort 2024

Bybjerggaard

7 – retters august menu på buffet

Hver onsdag, fredag og lørdag

Fra kl. 17:30

Forret:

Flamberet tigerrejer m. pernot, skilt kærnemælk-sauce og urter

Charcuterie bræt m. div. lækkerier

Hvidvin – Italien, De Stafani, Pinot grigio

Hovedret:

Langtidsstegt okseculotte m. årstidens grøntsager, hj. lavet grov-fritter, rødvinssauce og melonsalat m. feta

Skinstegt laks m. flødesauteret spinat

Sprøde grøntsags quiche m. parmasan

Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, cotes de Bordeaux

Dessert:

Cheesecake m. jordbær

Rabarbertærte m. marcipan og brændt hvis chokolade

Dessertvin – Portvin – Kopke, Fine Taway, codewon

Pris:

Menu kr. 375,-

Menu incl. Vin menu kr. 495,-

Tilvalg:

Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-

 vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.

Børnemenu:

Hjemmelavede kyllingenuggets med pommes frites - pris 99 kr.

Pasta med kødsovs - pris 99 kr.

​ved få gæster forbeholder vi os retten til at servere ved bordet

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Kro og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale